CONCEPT DEVELOPMENT

De eerste belangrijke en cruciale stap is het doen van seo content marketing research. Gedegen themaonderzoek naar de behoeften en taalgebruik van de targetdoelgroep bepalen de strategie en schrijfstijl. Door identificatie met de bezoeker zijn mindset beter bereiken en zijn vertrouwen winnen.

MEASUREMENTS & ANALYTICS

Meten is weten en optimaliseren. Meta description en keyword research zijn de sleutelwoorden: de gedachten en trends lezen van miljoenen mensen. Analyseren wat de concurrentie doet is ook van groot belang. Allemaal om met seo content bezoekers aan te trekken en te converteren naar klanten.

CREATIEVE REALISATIE

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Naast de geschreven content is de visuele impact cruciaal bij het verkopen op het wereldwijde web. Visuele informatie trekt meer aandacht dan een doorsneebericht. Wij adviseren en assisteren onze klanten bij art direction en interactive design.

SAMENWERKING MET PARTNERS

Als schrijvers van SEO Content werken wij nauw samen met specialisten op diverse deelgebieden. Samen met de klant zoeken wij de juiste specialisten en partners met dezelfde waarden, toewijding en met een hoge standaard in kwaliteit en service. Interesse in een samenwerking? Bel of mail ons.

SERVICES OVERZICHT

 • Content Landing Pagina's

  Een landingspagina heeft slechts enkele seconden de aandacht van de bezoeker. Dus zijn interesse moet direct worden gewekt. Ons doel is het verhogen van succespercentage, het verlagen van verlatingspercentage en het realiseren van een zo goed mogelijke zoekmachineoptimalisatie.

 • icon

  Artikelen Websites

  Artikelen op websites kunnen de reputatie richting de markt, en dus potentiële klanten, op een positieve manier versterken.
  Dat kunnen artikelen of interviews zijn over de kerncompetentie van uw bedrijf of om de voordelen van uw product of dienst te promoten.

 • Case Studies en White Papers

  Interessante case studies en white papers maken potentiële kopers nieuwsgierig en helpen hen bij het nemen van beslissingen. En helpen u als aanbieder zich te positioneren als een industry expert (leader). Bezoekers ontvangen gratis informatie en u als bedrijf krijgt in ruil daarvoor contactgegevens: waardevolle data die in sales en marketing activiteiten kunnen worden ingezet.

 • Blog Ghost Writing

  Blogs met een goed gebruik van keywords en het geven van achtergrondinformatie vormenis een uitstekende hub – communicatieknooppunt – waarmee u een exacte doelgroep kunt bereiken. Blogberichten kunnen een positieve reputatie opleveren door deze te richten op expertise en leiderschap. En door interactieve blog posts kunnen lezers actief participeren: daarom zijn blogposts van onschatbare waarde.

 • icon

  E-Newsletters

  E-newsletters met waardevol nieuws leveren betrokkenheid op over uw product of dienst en een hogere conversie rate op het gebied van product campagnes. U kunt zich als bedrijf positioneren als een gerespecteerde leader op uw vakgebied of in uw branche omdat uw naam positieve associaties oproept. Het draagt bij aan een langetermijn belangstelling en meer website bezoek.

 • icon

  E-Sales letters

  Gepersonaliseerde E-salesletters zijn een bewezen en zeer effectief reclame-instrument. Bij uitstek geschikt om in een vroege fase in de sales cycle potentiële kopers met goed verkoopverhaal te strikken. Een goed verhaal, een onweerstaanbaar aanbod en een sterk design versterken de conversie van sitebezoeker naar klant en geven een hogere response van potentiële klanten.

multilingual-content-copywriting

Multilingual Content Copywriting houdt in dat wij samenwerken met internationale native copywriters. Onze native copywriters beheersen de mind & matter van de verschillende landen en leveren SEO-content copywriting in elke gewenste taal.